Blat pentru un festival de muzică! Combinații administrative cu implicarea politicului

Circulă tot felul de informații la nivel local privind organizarea unor festivaluri la Brașov. Primul ar fi unul mare, pentru care deja s-ar fi făcut cărțile. Lumea rea susține că s-ar fi dat și avansul… Ciudat este că totul ar fi plecat de la o șefuță din primărie, care ar fi primit ceva ”credit” de la organizatori. Numai că acest aspect include automat eliminarea altora din schemă, ceea ce a declanșat un adevărat război muzical. Interesant este că pentru ca terenul să fie așezat lin și lucrurile să decurgă bine cap-coadă, ”exmatriculatul” ar fi avut zilele trecute o întâlnire cu ceilalți decidenți politici din Brașov, tocmai pentru a bate în cuie această golăneală. Cu alte cuvinte, este la curent cu ce se întâmplă.

Deci, vorbim atât de gălbiori, cât și de ciuma roșie. Întrebarea este, ce le iese acestora de insistă atât de mult pe subiect? De ce ar pune umărul la organizarea unui festival unde sunt suspiciuni de ”interese financiare”?

De ce nu se organizeaza concerte/festivaluri pe o bază legală, corectă cu o selecție ca la carte? Nimeni nu ar fi împotriva, dar așa, sunt discuții. De ce? Pentru că ”murăturile” din primărie deja s-au lăudat cu discuțiile avute cu unul sau cu altul. Gagicile nu au înțeles că pe piață, concurența este mare acum. De ce ar trebui să fie Untold și nu Saga, sau de ce să fie Smiley și nu Delia? Ca să nu mai vorbim că se discută de sume cu 5 zerouri. Cu alte cuvinte, la Brașov, combinațiile se fac mai rău ca pe timpul fostului primar.

Cât de reală este combinația, vedem azi, la ședința Consiliului Local Brașov.

 

 

 

 

Materialul reprezinta un pamflet si trebuie tratat ca atare. Orice asemanare cu personajele reale este pur intamplatoare.

 

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: