Bilanțul vântului puternic. Ce pagube s-au produs în Brașov (GALERIE FOTO)

Din cauza vântului foarte puternic, la Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgentă Brașov s-au înregistrat următoarele incidente: brad căzut pe str. Uranus, între numerele 5-7; copac căzut pe str. Cometei nr. 2; brad căzut pe str. Independentei nr. 80; copac căzut pe Aleea Constructorilor nr. 17; reclamă prăbușită in sensul giratoriu de la gara. Deja se intervine pe Uranus, la gară și la școala Profesională Kronstadt, unde au căzut doi molizi.

Din cauza vântului, instalațiile pe cablu din Poiana Brașov nu vor fi pornite. Excepție fac teleschiurile Bradul și Stadion, din partea de jos a masivului. A fost deschis și telescaunul Lupului.

De asemenea, ISU Brasov a intervenit astazi în mai multe zone ale municipiului Brașov.

Vijelia a doborât 2 copaci pe DN1A la 1 km de la ieșirea din Brădeț spre Cheia. În zonă se deplasează o autospecială de intervenție de la ISU Brasov si Districtul SDN Sacele. De asemenea, un copac a căzut pe un autoturism parcat în Brașov, pe strada Uranus nr.7. Se intervine cu o autospecială din cadrul Detașamentului 2 de pompieri Brașov. Tot astăzi în jurul orei 5 dimineață, o schelă a căzut peste 2 autoturisme, iar alta a fost la un pas de a se desprinde de o clădire aflată în reparații. Potrivit reprezentanților CFR, traficul feroviar este blocat între Timișu de Jos și Predeal din cauza unor copaci căzuți.

Se intervine in zona gării Brasov ( sensul giratoriu) la un panou publicitar; exista riscul ca acesta sa cada; se intervine pt stabilizarea acestuia cu o autospeciala de interventie si o autoscara;

Si pe drumul spre Poiana Brașov se acționeaza pentru îndepărtarea a doi brazi căzuți. Se actioneaza și pentru îndepărtarea unei porțiuni de tablă de pe un bloc cu 10 etaje în Brasov, strada Harmanului.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: