Bilanțul primelor 6 luni de mandat ale viceprimarului Sebastian Rusu

Marți, 25 mai 2021, viceprimarul Sebastian Rusu, și-au prezentat în fața brașovenilor, în cadrul unei conferințe de presă transmisă și on-line, raportul de activitate pentru primele 6 luni de la preluarea mandatului.

Obiectivul actualei administrații a fost, de la începutul acestui mandat, implementarea unei noi abordări la nivelul autorității publice locale brașovene: respectarea principiilor de bună administrare prin implicarea cetățenilor în luarea deciziilor, creșterea transparenței și eficiență și competență în activitatea aparatului executiv.

Viceprimarul Sebastian Rusu (PNL) a vorbit despre activitatea municipalității în gospodărirea orașului, de la reparații străzi, la iluminat public, semaforizare și iluminare treceri de pietoni, curățenie și întreținere zone verzi.

Unul dintre proiectele importante lansat în aceste 6 luni este cel legat de creșterea siguranței pietonilor, prin semaforizarea și iluminarea suplimentară a trecerilor de pietoni. În acest an au fost semaforizate 7 treceri de pietoni și iluminate suplimentar alte 17.

Printre rezultatele pozitive ale acestor prime luni de mandat, conform viceprimarului, este și modul în care Municipalitatea a reușit să gestioneze sezonul de schi, astfel încât s-a reușit salvarea a sute de locuri de muncă în HoReCa, salvarea a zeci de afaceri și creșterea activității economice a orașului.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: