Bețivani la volan pe drumurile din Brașov

  • La data de 16 noiembrie a.c., în jurul orei 10.00, polițiști din cadrul Poliției Stațiunii Râșnov au oprit în trafic, pentru control, un bărbat, în vârstă de 32 ani, care conducea un autovehicul pe DJ101, pe raza Stațiunii Râșnov, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice.

Procedându-se la testarea conducătorului auto din punct de vedere al prezenței alcoolului în aerul expirat rezultatul a fost 0.52 mg/l alcool pur.

            La aceeași dată, în jurul orei 19.30, cadrele de poliție au oprit în trafic, pentru control, un bărbat, în vârstă de 70 ani, care conducea un autovehicul pe str. Florilor din Stațiunea Râșnov, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice.

            La testarea conducătorului auto din punct de vedere al prezenței alcoolului în aerul expirat rezultatul a fost 0.93 mg/l alcool pur.

            Cei doi conducători auto au fost conduși la o unitate medicală pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

            În cauză, polițiștii au întocmit dosare penale în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului”, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: