Beciurile și curțile râșnovenilor au fost inundate

În urma ploilor abundente din noaptea de sâmbătă spre duminică, numărul solicitărilor pentru evacuarea apelor a crescut.

Pompierii voluntari din Râșnov au fost nevoiți să intervină pe mai multe străzi pentru a scoate apa din beciurile și curțile râșnovenilor.
Intervențiile au avut loc pe străzile Mișu Pop, Mihai Eminescu, Armata română, Izvor, Vulturului, Brândușelor, Ioan Slavici, Nicolae Bălcescu, DN 73 ( Podul Glâmbocului ) și pe Glăjerie.
„Prima solicitare a fost în data de 29.08.2021 la ora 00.30, iar intervențiile s-au încheiat în data de 30.08.2021, la ora 00.10.
Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Râșnov a intervenit cu 9 pompieri voluntari, două mașini și 6 motopompe. În sprijinul lor a venit un echipaj de la SVSU Zărnești, dar și agenții de la Poliția Locală Râșnov și Poliția Națională.
După ce au finalizat intervențiile din orașul nostru, pompierii râșnoveni au fost chemați în sprijin și la intervențiile din Stupini, acolo unde pârâul Ghimbășel a ieșit din matcă și a afectat peste 200 de case și anexe gospodărești.
La intervenția de la Stupini a participat o mașină complet echipată pentru astfel de situații de urgență.
Mulțumim Pompierii Voluntari Rasnov – Freiwillige Feuerwehr Rosenau” s-a menționat pe pagina de facebook: Orașul Râșnov.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: