Beat și drogat la volan?

A facut-o lata de Ziua Femeii. Un tanar in varsta de 28 de ani oprit in trafic de politistii brasoveni a picat testarea cu aparatul DrugTest. Mai mult decat atat, acesta consumase si bauturi alcoolice.

Polițiști din Biroului Rutier Brașov efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”.

În fapt, la data de 08 martie a.c., în jurul orei 06.50, cadrele de poliție au oprit, în trafic, pentru control, un bărbat, în vârstă de 28 ani, care conducea un autoturism pe str. Avram Iancu din municipiul Brașov.

  La testarea conducătorului auto din punct de vedere al prezenței alcoolului în aerul expirat, rezultatul a fost 0.50 mg/l alcool pur. De asemenea, la testarea cu aparatul DrugTest rezultatul a fost pozitiv. În consecință, bărbatul a fost condus la o unitate medicală pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei și prezenței substanțelor psihoactive în corp.

            Cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: