Beat criță, a ajuns la spital după ce a lovit cu mașina un stâlp de iluminat public și un indicator rutier

La data de 15 august 2020, în jurul orei 21.30, polițiști din cadrul Poliției Orașului Ghimbav au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier pe str. Gării din orașul Ghimbav, județul Brașov.

Cu ocazia cercetărilor efectuate, cadrele de poliție au stabilit faptul că un bărbat în vârstă de 33 ani, care a condus un autoturism pe str. Gării din orașul Ghimbav, județul Brașov, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare și a acroșat un un stâlp de iluminat public și un indicator rutier.

În urma accidentului, a rezultat rănirea conducătorului auto, care a fost transportat la o unitate sanitară pentru îngrijiri medicale de specialitate.

La testarea din punct de vedere al prezenței alcoolului în aerul expirat, rezultatul a fost 1,32 mg/l alcool pur. În consecință, acestuia i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză, s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de “conducerea unui vehicul sub influența alcoolului” și ”vătămare corporală din culpă”, dosar instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: