Acasă Local Bazin de 800 m³ de stocare a apei potabile la Cristian

Bazin de 800 m³ de stocare a apei potabile la Cristian

0

Multiple lucrări în derulare la Cristian: au început lucrările de reabilitare a trotuarelor, dar și de pietruire a străzilor. Au fost demarate totodată lucrările pentru instalarea unui bazin de stocare a apei potabile, de 800 m³, care va înmagazina apa pentru a asigura echilibrul necesar în perioadele de consum ridicat.

”În urma convocării Comitetului de Situații de Urgență, la inițiativa primarului Gicu Cojocaru, s-a dispus începerea imediată a lucrărilor pentru instalarea unui bazin de stocare a apei potabile, de 800 m³. Acesta va înmagazina apa pentru a asigura echilibrul necesar în perioadele de consum ridicat.

De asemenea, pentru modernizarea comunei, se află în execuție și o stație de pompare care va deservi cartierul Tineretului, inclusiv Vulcanului, cu rolul de a asigura o presiune constantă a apei. Stația va fi funcțională până la sfârșitul lunii octombrie.” se arată pe pagina de Facebook a Primăriei Cristian.
Lucrări de reabilitare a trotuarelor
De asemenea, au început lucrările de reabilitare a trotuarelor de pe strada Mărășești și de asfaltare a trotuarelor de pe Nisipiului. Totodată se desfășoară și lucrări de pietruire a străzilor pe drumul Vulcanului, strada Titulescu și strada Bârsei, urmând și în alte zone din comună, în funcție și de starea vremii.
sursa foto Facebook Primaria Cristian
Articolul precedentDa, această stradă ”bombardată” este în Brașov, chiar lângă Registrul Comerțului! Mulțumiri primarului Coliban! (FOTO)
Articolul următorDeputatul Marian Rasaliu, PSD: ”Domnule Ministru al Energiei, nu cred că vă doriți falimentarea IMM-urilor!”