Băutura l-a băgat pe un șofer într-un pom

La data de 28 februarie 2021, în jurul orei 10.50, polițiști din cadrul Poliției Orașului Zărnești au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier pe raza orașului Zărnești din județul Brașov.

În fapt, un bărbat, care conducea un autovehicul pe strada Școlii din orașul Zărnești, județul Brașov, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare și a părăsit partea carosabilă, lovind un copac. În urma producerii evenimentului rutier nu au rezultat victime, ci doar pagube materiale. La testarea conducătorului auto din punct de vedere al prezenței alcoolului în aerul expirat rezultatul a fost 0,86 mg/l alcool pur. În consecință, acesta a fost condus la o unitate medicală autorizată pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În cauză, s-a întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Zărnești, în care se va propune soluție legală la finalizarea anchetei.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: