Baut si fara permis, un sofer a acrosat separatoarele de sens

La data de 07 octombrie a.c., în jurul orelor 18.10, un bărbat de 32 ani, care conducea un autoturism pe DN 1, dinspre Brașov spre Sibiu, între localitățile Codlea și Vlădeni, la km 185 + 900 m.., nu a adaptat viteza la condițiile de drum, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare și a acroșat mai multe separatoare de sens, din material plastic, după care si-a continuat deplasarea.

La scurt timp bărbatul a fost depistat de polițiști, pe DJ 112 J, la aproximativ 500 m distanță de intersecția cu DN 1.  Polițiști au stabilit că acesta nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, autorizația de circulație provizorie emisă pentru autoturismul condus avea termenul de valabilitate expirat din data de 26 august a.c. iar la testarea conducătorului auto din punct de vedere al prezenței alcoolului în aerul expirat, rezultatul a fost de 0.26 mg/l alcool pur, context în care acesta a refuzat prelevarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză a fost întocmit dosar penal, instrumentat sub coordonarea procurorului de caz, pentru săvârşirea infracțiunilor de conducere fără permis și conducerea unui vehicul neînmatriculat.

 

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: