Băut la volan, a încercat să schimbe locul cu pasagerul din dreapta

Polițiști din cadrul Poliției Stațiunii Poiana Brașov efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”.

În fapt, la data de 24 septembrie 2020, în jurul orei 21.20, un bărbat, în vârstă de 33 ani, care conducea un autoturism pe strada Poiana Soarelui din Stațiunea Poiana Brașov. La vederea echipajului de poliție, în încercarea de a-l evita, conducătorul auto a efectuat manevra de mers cu spatele și a încercat să schimbe locul cu pasagerul din dreapta, aspect observat de către cadrele de poliție.

La testarea șoferului din punct de vedere al prezenței alcoolului în aerul expirat, rezultatul a fost 0,48 mg/l alcool pur. În consecință, acesta a fost condus la o unitate medicală autorizată pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În cauză, cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea anchetei.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: