Batran batut crunt intr-un pasaj din Brasov

Tot mai multe infractiuni care implica violenta in Brasov.  Un batran a fost batut intr-un pasaj din Brasov de doi tineri.  Barbatul agresat are nevoie de 16-18 zile de ingrijiri medicale.

“Agresiunea a avut loc ieri, in jurul orei 02.40, in pasajul Rainbow din municipiul Brasov, intrarea dinspre B- dul Victoriei, trecere catre str. M. Kogalniceanu.  Doi tineri, unul de 18 ani din judetul Botosani, iar celalat de 23 ani din judetul Buzau, au agresat un barbat de 66 ani din judetul Vrancea.  Cei trei se cunoatesteau anterior si ar fi intrat in conflict din cauza unei sume de bani.  Cei doi au fost surprinsi de agentul unei societati de paza.  Au fost retinuti de catre politisti pentru 24 de ore, iar ulterior instanta a dispus arestarea preventiva a acestora pentru 30 zile.
Ei sunt cercetati in continuare sub aspectul savarsirii infractiunilor de lovire si alte violente si tulburarea ordinii si linistii publice.  Barbatul a suferit vatamari pentru a caror vindecare personalul medical a apreciat ca ar fi necesare 16 – 18 zile de ingrijiri medicale” a declarat Gabriela Dinu, purtator de cuvant IPJ Brasov.

Vezi video aici

One thought on “Batran batut crunt intr-un pasaj din Brasov

  • 1 aprilie 2018 la 18:45
    Permalink

    asta e tentativa de omor. inchisoare pe viata direct….

    Răspunde

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: