Bătaie golănească filmată din balcon. Trei bărbați l-au snopit în bătaie pe un tânăr de 23 de ani (VIDEO)

La data de 23 iunie 2021, în jurul orei 19.30, Secția 3 Poliție Brașov a fost sesizată prin apel 112 cu privire la faptul că într-o parcare din municipiul Brașov are loc o agresiune.

Un echipaj de jandarmi din cadrul GMJ Brașov, aflat în proximitatea săvârșirii faptei, a depistat în flagrant autorii faptei, aceștia fiind conduși la sediul politiei unde au fost identificați ca fiind trei tineri cu vârste cuprinse între 18 și 26 ani.
Aceștia se află în custodia polițiștilor în vederea audierii, stabilirii stării de fapt și dispunerii măsurilor legale ce se impun.

Cercetările sunt continuate de către polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Brașov – Secția 3 Poliție Brașov în cadrul unui dosar penal, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, în care se va propune solutie legala la finalizarea anchetei”, au spus reprezentanții IPJ Brașov.

Infracțiunea a fost confirmată și de către jandarmii brașoveni, cei care au și intervenit în primă fază.

Pe timpul unei patrulări în Municipiul Braşov, un echipaj al Grupării Mobile de Jandarmi Braşov aflat în sistemul integrat de ordine publică, a observat că un bărbat este agresat, într-o parcare, de către alţi trei bărbaţi.
Jandarmii au intervenit şi au reţinut agresorii, concomitent cu acordarea primului ajutor victimei. Aceasta are 23 de ani, nu prezenta leziuni care să-i pună viaţa în pericol, era conştientă şi a însoţit echipajul de jandarmeriei la sediul secţiei de poliţie, pentru a depune plângere.
Mulţumim pe această cale localnicului care a observat de la balcon agresiunea şi a pus la dispoziţia jandarmilor filmarea incidentului.
Agresorii se află în custodia poliţiei, care efectuează cercetări în acest caz”, au spus reprezentanții IJJ Brașov.

Precizăm că agresorii au fost reținuți.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: