Bătaie de joc! Nici măcar consilierii locali nu au fost invitați la dezbaterea pe tema poluării

Mai mulți consilieri locali și-au arătat indignarea față de atitudinea Primăriei Brașov privind organizarea unei dezbateri publice pentru planurile Brașovului de îmbunătățire a calității aerului și reducere a zgomotului. Dacă unii aleși locali au fost invitați la dezbatere cu 2-3 ore înainte, alții nu au fost invitați deloc. Astfel, prin sală a suflat vântul, fiind mai mulți angajați ai Primăriei și ai instituțiilor subordonate.

Nu am stiut absolut nimic. Nu este prima oară când se întâmplă asta„ a spus revoltat Șerban Șovăială, consilier local independent.

Indignat de ceea ce s-a întamplat s-a arătat și consilierul local Cristian Macedonschi, de la FDGR.

Din pacate am aflat abia astazi despre aceasta dezbatere publica importanta pentru calitatea vietii la Brasov la care as fi participat cu mare interes. Ma intreb oare cum ar fi putut sa afle cetatenii orasului de aceasta dezbatere publica daca eu care ocup o functie de consilier local nu am fost informat?”.

Nici consilierii PSD nu au știut despre dezbaterea organizată la Primăria Brașov, deși sunt oameni angajați la instituție care ar trebui să se ocupe ca cei care iau decizii pentru oraș sa participe la aceste evenimente importante.

Nu am știut de această dezbatere. Cu siguranță că toți consilierii de la PSD am fi participat, mai ales că este vorba despre ceva important pentru comunitatea brașoveană. Sunt dezamagită de atitudinea Executivului Primăriei Municipiului Brașov. Îmi place să cred că scopul comun al consilierilor locali și al Executivului este binele brașovenilor”, a spus Alexandra Crivineanu, consilier local PSD.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: