Bătaie de joc în centrul Râșnovului.Cum arată o investiție derulată în mandatul lui Veștea (FOTO, VIDEO)

Administrație liberală…Oricine trece în aceste zile prin Râșnov încă mai poate să vadă cu ochii lui ce a lasat in urma fostul primar, actual președinte al Consiliului Județean Brașov, Adrian Veștea, cel care era la cârma orașului când s-a derulat ”Proiectul Integrat de Reactualizare și Modernizare Urbană-Centru Istoric Râșnov”.

Deranjant este că această investiție a costat și ceva bani. Potrivit unui panou amplasat în piațeta ”bătaie de joc”, că altfel nu poate fi denumită, valoarea totală a proiectului a fost de 18.249.765, 15 lei. O sumă de-a dreptul colosală având în vedere că la mai puțin de 2 ani, piațeta arăta ca după bombardament, cu bucăți de tencuială desprinse, pavele sărite, scări degradate în ultimul hal, cu un pasaj în care mai și plouă…

O imagine tristă, demnă de ”AȘA NU”. Culmea este că în ultima perioadă s-a mai cârpit pe ici pe colo, dar tot degeaba. Astfel, la nici 3 ani și ceva de când a fost dat în folosință, pietonalul arată ca unul vechi de 20 de ani. Pavele lipsă, stâlpi pietonali montați aiurea, apă în pasaj, bălți cu mâl și deasupra pasajului, în piațetă. Un pietonal care îți lasă un gust amar mai ales că i-a costat scump pe râșnoveni. Nici afaceriștii din zonă nu sunt mulțumiți de cum arată zona centrală, mai ales că afacerile nu mai merg ca în trecut. Este de înțeles, turiștii sau chiar râșnovenii evită probabil să își petreacă timpul într-un loc care arată ca după război.

Însă, la conferințele de presă, președintele Consiliului Județean nu pierde nicio ocazie să se laude cu ”experiența” sa administrativă. Domnule președinte, ne-am convins singuri încă din 2018 când am vizitat pietonalul din orașul Râșnov…Cu siguranță brașovenii speră ca lucrările la aeroport să nu se deruleze tot în acest mod, nu de alta, dar firma care a câștigat licitația pentru realizarea terminalului a fost ”concediată” de Primăria Sibiu, din cauza nerespectării contractului.

FOTO GALERIE 2019

 

FOTO GALERIE 2018

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: