Tupeu maxim! Bariera montată pe Valea Gârcinului a fost vandalizată de cei care depozitează ilegal gunoaiele

Primăria Săcele continuă lupta împotriva depozitării ilegale a gunoaielor. În cursul săptămânii trecute, Primăria Municipiului Săcele, în colaborare cu Regia Publică Locală a Pădurilor Săcele, a montat o barieră pe Valea Gârcinului. Scopul acesteia era/este restricționarea/stoparea accesului în zonă a oricăror mijloace de transport care pot depozita ilegal deșeuri de orice fel pe domeniul public.
Dacă în prima seara de la montare bariera a fost distrusă, fiind reparată a doua zi, în noaptea de sâmbătă spre duminică, bariera a fost complet vandalizată, tăiată cu flexul și aruncată in râpă.
Se pare că măsurile adoptate de autoritățile locale nu sunt pe placul celor care depozitează ilegal deșeurile, creând astfel un disconfort vizual și nesocotind eforturile de a păstra un mediu salubru.
Indiferent de obstacolele apărute vom continua aplicarea măsurilor pentru stoparea depozitărilor ilegale de deșeuri iar pentru persoanele care disprețuiesc eforturile noastre nu vom manifesta nici un fel de indulgență, ajungând chiar la confiscarea mijloacelor de transport utilizate în astfel de acțiuni.
sursa foto Facebook Municipiul Săcele

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: