”Bărbații” care se pozau cu echipa de handbal Corona la victorii, acum stau ascunși

Scandal imens de dopaj la Clubul Corona Brașov. Toate ziarele publică zilnic noi informații despre ce s-a întâmplat la clubul de sub Tâmpa și cum jucătoarele au urmat proceduri interzise. Mai mult decât atât, scandalul s-a extins și la echipa de hochei. Liderii partidelor politice, dar nu numai, au solicitat demisia conducerii de la Corona. Cu toate acestea, nimeni din conducere nu iese cu explicații, dar nici cei care i-au ”plantat” pe liberali pe aceste funcții. Spunem liberali pentru că sunt oamenii PNL mai toți de acolo. De altfel, și pozele de pe site-ul și pagina de facebook a clubului Corona spun totul despre cine conduce.

Într-una din poze apar președintele Consiliului Județean Brasov, Adrian Veștea, primarul George Scripcaru, dar și președintele Clubului Corona, Liviu Dragomir. Unde sunt acești ”bărbați” acum? Nimeni nu știe, pentru că ei își asumă doar când este de bine, doar când se fac poze cu echipa, nu și atunci când aceasta este băgată în scandal tot de oamenii partidului.

Sperăm ca instituțiile statului să facă lumină, iar cine a greșit să plătească, inclusiv cei care au girat pentru acești oameni și i-au cocoțat pe funcții prea mari pentru ei.

Să vă fie rușine!

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: