Barbat surprins la furat de biciclete si trotinete din boxe

Brasovenii trebuie sa fie foarte vigilenti cand vine vorba de bunurile depozitate in boxe.  La data de 06.06 a.c., în jurul orei 16.15, Secția 1 Poliţie a fost sesizată de către o persoană de sex feminin cu privire la faptul că a surprins un bărbat care a sustras mai multe bunuri din boxa locuinței.

Echipa operativă constituită care s-a deplasat la fața locului a constat că a fost forțată ușa de acces în boxa situată la parterul imobilului iar din interior au fost sustrase două biciclete de copii și două trotinete care, ulterior, au fost abandonate, două în holul boxei și două în curtea imobilului.

La data de 07.07 a.c., valorificând urmele ridicate de specialiștii criminaliști de la fața locului, polițiștii au identificat  autorul, bărbat, de 36, care s-a dovedit a fi și autorul unui alt furt comis dintr-o locuință în curs de amenajare de pe raza municipiului Brașov.  Față de acesta a fost dispusă efectuarea în continuare a urmăririi penale sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tentativă de furt calificat și furt calificat.

Bărbatul a fost reținut, pe bază de ordonanță, pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Arest și Reținere Preventivă al I.P.J. Brașov

Cercetările sunt continuate de polițiștii Secției 1 Poliție, sub coordonarea procurorului de caz, pentru stabilirea întregii stări de fapt.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: