Barbat retinut fiindca si-a agresat fiul de 11 ani

Violenta in familie a impins-o pe o brasoveanca sa isi reclame sotul la politie.  La data de 12 iulie a.c., în jurul orelor 21.10,  polițiști din cadrul Secția 4 Poliție Braşov au fost sesizați de o femeie, mama unui minor de 11 ani, însoțită fiind de acesta, despre faptul că soțul ei a fost violent fizic cu fiul lor.

Minorul a fost transportat la Spitalul de Pediatrie Brașov în vederea acordării de îngrijiri medicale și evaluarea stării fizice.

Echipa operativă constituită a stabilit, în urma verificărilor, că la data de 12 iulie a.c., în jurul orelor 17.30, minorul, aflat la domiciliul din str. Laminoarelor, municipiul Brașov, împreună cu tatăl său, a fost agresat fizic de către acesta pe motiv că a părăsit locuința fără a-i cere permisiunea.

Față de bărbat a fost dispusă efectuarea în continuare a urmăririi penale sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie. Acesta a fost reținut, pe bază de ordonanță, pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arest Preventiv al I.P.J. Brașov.

Cercetările sunt continuate de polițiștii Secției 4 Poliție Brașov, în dosarul penal instrumentat sub supravegherea unității de parchet competente, pentru stabilirea întregii stări de fapt.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: