Bărbat reținut după ce și-a agresat soția

In data de 03 septembrie c., lucrători din cadrul Poliției Stațiunii Predeal au reținut pentru 24 de ore un bărbat în vârstă de 60 ani din orașul Predeal, județul Brașov.

În fapt, la data de 03 septembrie a.c., ora 12,00, polițiștii au fost sesizați de către o unitate medicală din mun. Brașov, cu privire la faptul că o femeie în vârstă de 32 ani solicită îngrijiri medicale, întrucât a fost agresată fizic.Cu ocazia cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că, soțul acesteia ar fi agresat-o fizic, în timp ce se aflau la domiciliul comun din orașul Predeal, județul Brașov, provocându-i leziuni care au necesitat tratament medical. În conformitate cu prevederile legale și având în vedere faptul că, în urma completării formularului de evaluare a riscului, s-a constatat faptul că există risc iminent, polițiștii au emis ordin de protecție provizoriu pe o perioadă de 5 zile față de bărbatul în cauză.

În baza probatoriului administrat, agresorul a fost reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al  I.P.J. Brașov.De asemenea, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ”violență în familie”, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: