Bărbat reținut după ce în câteva luni a golit mai multe buzunare, poșete și genți

Polițiști din cadrul Poliției Municipiului Brașov – Biroul de Investigații Criminale, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “furt calificat” (4 fapte).

Din cercetări a rezultat faptul că în perioada iunie – octombrie 2020, o persoană de sex masculin ar fi sustras bunuri din genți, poșete și buzunare, în timp ce se afla în mijloace de transport în comun pe raza municipiului Brașov.

În continuarea cercetărilor, la data de 23 octombrie 2020, polițiști din cadrul Biroului de Investigații Criminale Brașov, cu sprijinul polițiștilor din cadrul Serviciului Criminalistic Brașov, au identificat persoana în cauză ca fiind un bărbat, în vârstă de 41 ani din municipiul Brașov.

În baza probatoriului administrat în cauză, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov.

În cauză, cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: