Bărbat reținut după ce i-a făcut soției scandal chiar de 8 martie. Exista și ordin de protecție

Desi avea ordin de protectie impotriva sotului, o femeie din Fagaras a avut parte de un cadou pe cinste de 8 martie. A intervenit Politia, iar sotul recalcitrant a fost retinut.

La data de 08 martie a.c., în jurul orei 01.33, Poliția Municipiului Făgăraș, a fost sesizată cu privire la faptul că un bărbat din municipiul Făgăraș, județul Brașov a încălcat ordinul de protecție provizoriu, emis de către Judecătoria Făgăraș.

Cu ocazia cercetărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că, pe numele bărbatului, în vârstă de 43 ani, Judecătoria Făgăraș a emis la data de 21 noiembrie 2019, ordin de protecție valabil 6 luni. Cu toate acestea, bărbatul a încălcat măsurile dispuse prin ordinul provizoriu, în sensul că s-a deplasat la domiciliul soției sale, unde, pe fondul unor discuții în contradictoriu, și-au adresat reciproc cuvinte și expresii jignitoare.

Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov, iar ulterior instanța a dispus măsura controlului judiciar pentru o perioadă de 60 zile.

Cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „încălcarea măsurilor dispuse prin ordinul de protecție”, dosar instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: