Bărbat reținut de polițiști. A furat peste 11.000 lei dintr-un magazin

Polițiști din cadrul Secției 3 Poliție Brașov efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “furt calificat”.

Din cercetările efectuate în cauză, polițiștii au stabilit faptul că la data de 15 octombrie 2021, în intervalul orar 22,00 – 23,45,  o persoană necunoscută, de sex masculin, ar fi pătruns în interiorul unei societăți comerciale cu punct de lucru în municipiul Brașov, iar din interiorul acesteia ar fi sustras suma de 11.700 lei.

Cu ocazia investigațiilor efectuate în cauză, polițiștii brașoveni au identificat și depistat persoana bănuită de săvârșirea faptei anterior menționată, aceasta fiind un bărbat, în vârstă de 31 ani, din județul Covasna.

În baza probatoriului administrat în cauză, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă, cercetările continuând în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, în care se va propune soluție legală la finalizarea anchetei

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: