Bărbat omorât în bătaie de doi frați pe un câmp din Teliu

La data de 17.07, in jurul orelor 18.05, IPJ Brasova fost sesizat telefonic, prin 112, de catre un barbat, in varsta de 22 ani, cu privire la faptul ca l-a gasit pe tatal sau, in varsta de 46 ani, din loc. Teliu, decedat pe un camp aflat in apropierea DJ 103B, care face legatura intre com Teliu si satul Dobarlau. La fata locului s-a deplasat un echipa de politie si un echipaj SMURD, care a constatat ca cele sesizate se confirma. O echipa operativa complexa, formata din procuror criminalist din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Brasov, medic legist din cadrul SJML Brasov si politisti din cadrul IPJ Brasov au efectuat cercetarea la fata locului, stabilind urmatoarea stare de fapt:
In dimineata zilei de 17.07, victima a plecat de la domiciliu cu tractorul pentru a lucra mai multe terenuri cu lucerna situate in extravilanul com. Teliu. Din verificarile si investigatiile efectuate a rezultat ca, la un moment dat, victima a surprins mai multe persoane cu o caruta in timp ce sustrageau lucerna de pe terenul sau. Intrucat le-a cerut socoteala, doua dintre persoanele surprinse au ripostat, lovindu-l cu obiecte contondente in zona capului si corpului.
Cadavrul a fost ridicat si transportat la SJML in vederea efectuarii necropsiei, si stabilirii cauzelor decesului, fiind constituite echipe de cautare a autorilor pe raza localitatilor limitrofe in stransa colaborare cu IPJ Covasna.
In urma exploatarii datelor si informatiilor obtinute, a fost stabilita identitatea ambilor autori, iar unul dintre suspecti, in varsta de 27 ani, domiciliat in localitatea Dobarlau, jud. Covasna, fara ocupatie si cu antecedente penale, a fost identificat la domiciliu.
Suspectul a fost condus la sediul Parchetului de pe langa Tribunalul Brasov, ulterior fata de acesta fiind dispusa masura retinerii sub aspectul savarsirii infractiunilor de talharie si omor calificat. Cautarile au continuat si in cursul zilei de 18.07, celalat suspect, in varsta de 28 ani, cu antecedente penale, fiind identificat in cursul aceleiasi zile la liziera padurii din localitatea Dobarlau. Acesta a fost condus la sediul Parchetului de pe langa Tribunalul Brasov, urmand a fi dispuse masurile legale prin unitatea de parchet”, au spus politistii brasoveni. Cei doi autori sunt frati.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: