Bărbat din Mureș reținut după ce a fost prins a cincea oară fără permis la volan

Polițiști din cadrul Serviciului Rutier Brașov efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ”conducerea unui vehicul fără permis de conducere”.

În fapt, la data de 26.09.2020, în jurul orei 17,00, polițiștii au oprit în trafic, pentru control, un bărbat în vârstă de 64 ani din județul Mureș, care conducea un autoturism pe D.N.1, din direcția Brașov spre Predeal.

Conducătorului auto i-au fost solicitate documentele personale, ocazie cu care acesta a declarat faptul că nu le are asupra sa.

Procedându-se la verificarea în baza de date a Poliției Române, polițiștii au constatat faptul că bărbatul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În continuarea cercetărilor efectuate în cauză, s-a stabilit faptul că bărbatul este cercetat într-o altă cauză penală, pentru comiterea infracțiunii de ”conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, faptă săvârșită la data de 09.09.2020.

De asemenea, din verificări a rezultat faptul că acesta a fost condamnat definitiv în cursul anilor 2010, 2012 și 2018, tot pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

În baza probatoriului administrat în cauză, conducătorul auto a fost reținut  pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al  Inspectoratului de Poliție Județean Brașov.

Cercetările sunt continuate în cadrul dosarul penal constituit, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea anchetei.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: