Bărbat din Făgăraș surprins de camerele de supraveghere în timp ce fura materiale de construcție

Vineri, 2 iulie, în jurul orei 22, un bărbat a fost surprins de camerele de filmat în Făgăraș în timp ce fura materiale de construcție destinate reabilitării unor străzi ale orașului.

Bărbatul era convins că pe timp de noapte nu va fi prins, însă camerele de filmat au înregistrat imagini cu el în timp ce își încărca portbagajul mașinii marca Dacia Logan cu materialele furate.

Reprezentanții Primăriei Făgăraș susțin că, la furt au participat două persoane, dar una dintrele ele se afla în interiorul mașini, motiv pentru care nu apare pe filmare.

„Sistemul public de supraveghere video este funcțional, nu vă încercați norocul! Două persoane au fost surprinse de camerele video de pe domeniul public în timp ce sustrăgeau materiale de construcții folosite la reabilitarea și modernizarea străzilor din oraș. Fapta a avut loc vineri, 2 iulie, în jurul orei 22.00, la intersecția străzilor 13 Decembrie – Trandafirilor. După ce a încărcat o parte din materiale, bărbatul a avut o discuție cu șoferul Daciei Logan și, înainte de a pleca, a revenit pentru a mai sustrage câteva bucăți. Poliția Locală s-a autosesizat și s-a deplasat imediat la fața locului, însă persoanele părăsiseră zona. Proprietara mașinii a fost identificată, iar constructorul va depune plângere la Poliția Municipiului Făgăraș pentru a recupera prejudiciul. ” –  a anunțat Primăria Făgăraș pe pagina sa de facebook

Înregistrările camerelor de supraveghere pot fi văzute AICI 

 

 

 

One thought on “Bărbat din Făgăraș surprins de camerele de supraveghere în timp ce fura materiale de construcție

  • 8 iulie 2021 la 8:51
    Permalink

    Se pare că autoritățile făgărășene nu au văzut și nu au auzit nimic!

    Răspunde

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: