Bărbat din Crizbav arestat pentru furt calificat

Bărbat din Crizbav arestat pentru furt calificat

  • Local
  • ianuarie 13, 2022
  • Fără comentarii
  • 552

Polițiști din cadrul Secției 2 Poliție Brașov efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “furt calificat”, în formă continuată (3 acte materiale).

Din cercetările efectuate în cauză, polițiștii au stabilit faptul că la data de 12 ianuarie 2022, în jurul orei 03.00, o persoană de sex masculin, identificată ca fiind un bărbat, în vârstă de 32 ani din localitatea Crizbav, județul Brașov, ar fi pătruns, fără drept, prin escaladarea gardului unui imobil, în interiorul acestuia, iar dintr-o anexă ar fi sustras o bicicletă.

De asemenea, în cursul aceleiași nopți, bărbatul ar fi pătruns, fără drept, în interiorul curții unui alt imobil, din anexa căruia ar fi sustras mai multe bunuri. Totodată, la aceeași dată, bărbatul a pătruns în interiorul unei locuințe de unde ar fi sustras o altă bicicletă.

În baza probatoriului administrat în cauză, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov. Ulterior, la propunerea Parchetului de pe Lângă Judecătoria Brașov, instanța a dispus măsura arestării preventive pentru o perioadă de 30 de zile.

În cauză, cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor.

 

 

Stiri recomandate

Peste 800 de noi cazuri COVID în județul Brașov

Peste 800 de noi cazuri COVID în județul Brașov

Instituția Prefectului informează că, potrivit datelor furnizate de Direcția de Sănătate Publică și Centrul Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției,…
Minivacanță de 5 zile pentru români. 2 decembrie 2022 este zi liberă

Minivacanță de 5 zile pentru români. 2 decembrie 2022…

Ministrul Muncii, Marius Budăi a anunțat că, Guvernul a stabilit ca 2 decembrie 2022 să fie declarată zi liberă pentru salariații…
Râșnovul va avea 14 stații de reîncărcare pentru vehiculele electrice

Râșnovul va avea 14 stații de reîncărcare pentru vehiculele…

Amplasarea stațiilor de reîncărcare pentru vehiculele electrice în Stațiunea Turistică de Interes Național Râșnov este din ce în ce mai aproape.…

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *