Bărbat din Crizbav arestat pentru furt calificat

Bărbat din Crizbav arestat pentru furt calificat

  • Local
  • ianuarie 13, 2022
  • Fără comentarii
  • 574

Polițiști din cadrul Secției 2 Poliție Brașov efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “furt calificat”, în formă continuată (3 acte materiale).

Din cercetările efectuate în cauză, polițiștii au stabilit faptul că la data de 12 ianuarie 2022, în jurul orei 03.00, o persoană de sex masculin, identificată ca fiind un bărbat, în vârstă de 32 ani din localitatea Crizbav, județul Brașov, ar fi pătruns, fără drept, prin escaladarea gardului unui imobil, în interiorul acestuia, iar dintr-o anexă ar fi sustras o bicicletă.

De asemenea, în cursul aceleiași nopți, bărbatul ar fi pătruns, fără drept, în interiorul curții unui alt imobil, din anexa căruia ar fi sustras mai multe bunuri. Totodată, la aceeași dată, bărbatul a pătruns în interiorul unei locuințe de unde ar fi sustras o altă bicicletă.

În baza probatoriului administrat în cauză, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov. Ulterior, la propunerea Parchetului de pe Lângă Judecătoria Brașov, instanța a dispus măsura arestării preventive pentru o perioadă de 30 de zile.

În cauză, cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor.

 

 

Stiri recomandate

Patinatorii Coronei, pe podium la Cupa Europeană „Skate Helena”

Patinatorii Coronei, pe podium la Cupa Europeană „Skate Helena”

Patinatorii Coronei revin cu medalii de la a doua competiție din turneul de patinaj artistic European Criterium! La Cupa Europeană „Skate…
Mai multe străzi din Săcele au rămas fără iluminat public, din cauza vântului puternic

Mai multe străzi din Săcele au rămas fără iluminat…

Datorită vântului puternic, în noaptea de 20 spre 21 ianuarie, mai multe străzi sau porțiuni de străzi din Municipiul Săcele au…
Intervenție Salvamont Săcele. Două persoane au rămas blocate pe Valea Timișului Sec

Intervenție Salvamont Săcele. Două persoane au rămas blocate pe…

Ieri seară, echipa Salvamont Săcele a fost solicitată pentru o intervenție în masivul Piatra Mare, pe Valea Timișului Sec. Două persoane…

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *