Bărbat din Brașov,  reținut pentru încălcarea ordinului de protecție

Bărbat din Brașov, reținut pentru încălcarea ordinului de protecție

Polițiști din cadrul Secției 5 Poliție Brașov efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „încălcarea măsurilor dispuse prin ordinul de protecție„.

În fapt, la data de 04 ianuarie 2022, polițiștii au fost sesizați de către o femeie din municipiul Brașov, cu privire la faptul că fostul său concubin a încălcat ordinul de protecție emis de către Judecătoria Brașov.

Din primele cercetări efectuate, polițiștii au stabilit faptul că pe numele bărbatului în cauză, în vârstă de 52 ani, Judecătoria Brașov a emis ordin de protecție, acesta având obligația de a respecta interdicțiile impuse, respectiv obligația de a păstra o distanță minimă față de fosta sa concubină și de locuința acesteia. Cu toate acestea, la data de 04 ianuarie 2022, în jurul orei 18.00, bărbatul ar fi încălcat măsurile dispuse, prin aceea că s-ar fi deplasat la domiciliul situat în municipiul Brașov al fostei sale concubine, fiind depistat de către polițiști în timp ce se afla la ușa de acces în domiciliul femeii.

În baza probatoriului administrat în cauză, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov.

Cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, în care se va propune soluție legală la finalizarea anchetei.

Stiri recomandate

Peste 800 de noi cazuri COVID în județul Brașov

Peste 800 de noi cazuri COVID în județul Brașov

Instituția Prefectului informează că, potrivit datelor furnizate de Direcția de Sănătate Publică și Centrul Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției,…
Minivacanță de 5 zile pentru români. 2 decembrie 2022 este zi liberă

Minivacanță de 5 zile pentru români. 2 decembrie 2022…

Ministrul Muncii, Marius Budăi a anunțat că, Guvernul a stabilit ca 2 decembrie 2022 să fie declarată zi liberă pentru salariații…
Râșnovul va avea 14 stații de reîncărcare pentru vehiculele electrice

Râșnovul va avea 14 stații de reîncărcare pentru vehiculele…

Amplasarea stațiilor de reîncărcare pentru vehiculele electrice în Stațiunea Turistică de Interes Național Râșnov este din ce în ce mai aproape.…

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *