Bărbat din Brașov, înjunghiat mortal de o tânără de 16 ani, pe care a vrut să o violeze

O fată de 16 ani a fost ademenită de un bărbat de 41 de ani, din județul Brașov în apartamentul său din Piatra Neamț. Bărbatul i-ar fi promis un loc de  muncă, însă când tânăra a ajuns în apartamentul său, acesta a încercat să o violeze.

Speriată, fata de doar 16 ani,  a luat un cuțit și l-a înjunghiat pe agresorul său de mai multe ori.

Potrivit libertatea.ro , fata a sunat ulterior, marți, 17 august, în jurul orei 1.00, la 112. Nu știa, însă, cu exactitate, numărul apartamentului în care se află.

Când au intrat în casă, echipele de intervenție au găsit bărbatul întins pe jos, în hol, într-o baltă de sânge, cu plăgi la nivelul toracelui, iar într-una dintre camere se afla fata care sunase la 112, menționează sursa citată.

Citeşte întreaga ştire: O fată de 16 ani a înjunghiat mortal un bărbat care a vrut să o violeze, într-un apartament din Piatra Neamț

One thought on “Bărbat din Brașov, înjunghiat mortal de o tânără de 16 ani, pe care a vrut să o violeze

  • 18 august 2021 la 16:18
    Permalink

    De partea tuturor „Alexandrelor” din Romania si aiurea..
    Statul sa faca o fapta buna, ar trebui sa asigure maxima protectie fetei, asistenta psihologica, locuinta, loc de munca la stat, daca fata vrea se poate si in Brasov, sa i se dea o locuinta din acelea cu vedere spre Tampa, care le tine Primaria prin Rial Bv pt stiu ei cine

    Răspunde

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: