Bărbat de 47 de ani, prins la cumpărături cu certificatul verde al altei persoane

Polițiști din cadrul Poliției Stațiunii Bran efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “fals în declarații”.

În fapt, la data de 14 noiembrie 2021, cu ocazia activităților curente desfășurate în vederea verificării respectării normelor legale în vigoare privind prevenirea răspândirii virusului Sars-CoV-2, forțele de ordine au identificat un bărbat, în vârstă de 47 ani, din municipiul București, care se afla în interiorul unei societăți comerciale situată pe raza Stațiunii Bran, județul Brașov, iar la solicitarea acestora de a prezenta certificatul verde și actul de identitate pentru a stabili veridicitatea aspectelor transmise, bărbatul a refuzat să prezinte acestora cartea de identitate.

În urma verificărilor efectuate, s-a constatat faptul că certificatul prezentat forțelor de ordine nu aparține persoanei în cauză, ci unei alte persoane, acesta fiind utilizat fără drept.

În cauză, cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Zărnești, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: