Bărbat de 42 ani, prins la volan băut și cu permis de conducere fals

Polițiști din cadrul Serviciului Rutier Brașov efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de “conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, “falsul material în înscrisuri oficiale” și “uzul de fals”.
În fapt, la data de 24 octombrie 2021, în jurul orei 12.10, polițiștii au oprit în trafic, pentru control, un bărbat, în vârstă de 42 ani din județul Covasna, care conducea un autovehicul pe raza localității Teliu, județul Brașov.
Procedându-se la testarea conducătorului auto din punct de vedere al prezenței alcoolului în aerul expirat rezultatul a fost 0,34 mg/l alcool pur.
La solicitatea polițiștilor de a prezenta documentele personale și ale autovehiculului, bărbatul a prezentat un permis de conducere eliberat de către autoritățile din Italia, asupra căruia există suspiciunea că este fals.
De asemenea, în urma verificărilor efectuate în baza de date a Poliției Române a documentelor, polițiștii au constatat faptul că bărbatul nu deține permis de conducere, care să îi confere dreptul de a conduce vehicule pe teritoriul României.
În cauză, cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, în care se va propune soluție legală la finalizarea anchetei

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: