Bărbat băut și fără permis, prins de polițiști după ce a părăsit locul accidentului

La data de 21 octombrie 2021, în jurul orei 16.05, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Codlea au fost sesizați de către o femeie cu privire la faptul că a fost implicată într-un eveniment rutier, soldat doar cu pagube materiale, pe strada Bârsei din municipiul Codlea, județul Brașov, în urma căruia celălalt conducător auto a părăsit locul producerii incidentului.

Polițiștii au identificat persoana în cauză ca fiind un bărbat, în vârstă de 59 ani din municipiul Codlea, județul Brașov. La testarea acestuia din punct de vedere al prezenței alcoolului în aerul expirat rezultatul a fost 0,71 mg/l alcool pur. Prin urmare, acesta a fost condus la o unitate medicală autorizată pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În urma verificărilor efectuate în baza de date a Poliției Române a documentelor personale și ale autovehiculului condus, polițiștii au constatat faptul că bărbatul nu deține permis de conducere.

În cauză, s-a întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere” și „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, în care se va propune soluție legală la finalizarea anchetei.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: