Bărbat atacat de urs în zona Stupinii Prejmerului. Victima, transportată la spital cu elicopterul

Bărbat atacat de urs în această dimineață în zona Stupinii Prejmerului. Acesta a fost transportat cu elicopterul la Spitalul Clinic de Urgență Tg Mureș. ”În această dimineață,  ora 10:40, printr-un apel la numarul unic de urgență 112, se solicită sprijin pe DN 10, în zona Stupinii Prejmerului, unde se pare ca o persoană de sex masculin a fost atacată de animale sălbatice.

Echipajul de jandarmi  aflat în misiune de menţinere a ordinii și siguranței publice în mediul rural, a fost solicitat de dispecerul unității:

,,… deplasați-vă urgent pe DN 10, la ieșirea din Stupinii Prejmerului, avem o persoană atacată de urs!

Ajunși la fața locului, echipajul de jandarmi și cel al SMURD, au constatat că este vorba despre un bărbat care era întins pe iarbă, putea comunica, dar era grav rănit. La fața locului erau prezenți și colegii de la Poliție.

In timp ce echipajul SMURD  îi acorda bărbatului primul ajutor, jandarmii au luat masura delimitării zonei unde urma să aterizeze un elicopter pentru a-l transporta pe acesta la spital. Totodata, s-a transmis un mesaj de  informare a populatiei din zona respectivă prin sistemul RO-ALERT. Ulterior, victima a fost transportata cu elicopterul la Spitalul Clinic de Urgență Tg Mureș.” au declarat reprezentanții Grupării de Jandarmi Mobile Brașov.

 

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: