Bani pentru aeroport si autostrada. Este primul Guvern dupa 1989 care aloca bani pentru construirea aeroportului

Desi liberalii brasoveni se plang zilnic de faptul ca nu primesc bani pentru aeroport, Guvernul a demonstrat contrariul.

Astfel, judetul Covasna va primi 10 milioane de lei pentru aeroportul Ghimbav-Brasov. De asemenea, pe langa aceasta suma sunt sanse sa mai fie alocati bani si Brasovului, tot pentru aeroport. In acest sens, parlamentarii PSD si UDMR au depus un amendament prin care solicita 15 milioane lei.

O alta veste buna vine si de la Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici. Acesta a anuntat ca vor fi alocate fonduri pentru Autostrada A13, Bacau-Brasov.

Cu alte cuvinte, este primul Guvern de la revolutie incoace care aloca bani pentru construirea unui aeroport nou. In aceste conditii, liberalii pierd din capitalul electoral, avand in vedere ca aeroportul va fi construit si cu ajutorul Guvernului PSD-ALDE.

Ca banii au fost alocati pentru Covasna, chiar e lipsit de importanta avand in vedere ca au ca destinatie realizarea aeroportului.

One thought on “Bani pentru aeroport si autostrada. Este primul Guvern dupa 1989 care aloca bani pentru construirea aeroportului

  • 14 februarie 2019 la 13:23
    Permalink

    Multumesc pentru informatie, sper sa se mai miste lucrurile si pe aici.

    Răspunde

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: