Băiețel intoxicat, salvat la timp de polițiștii și medicii brașoveni

Intervenția polițiștilor locali brașoveni a făcut diferența în cazul unui băiețel de 1 an și 3 luni, care înghițise accidental o substanță chimică de curățat rețelele sanitare.

Polițiștii locali au ajutat la salvarea unui copil de un an și trei luni! Micuțul ingerase o substanță chimică de curățat rețele sanitare.

Strigătele disperate ale părinților au atras atenția patrulei de ordine publică aflată în misiune pe zona centrală a orașului. Polițiștii locali au înțeles imediat urgența! Femeia a reușit în câteva clipe să le explice că băiețelul lor, de doar un an și trei luni, a ingerat accidental o substanță chimică toxică și începuse să se simtă rău. Agenții nu au stat pe gânduri, l-au urcat în mașina de intervenție și au demarat în trombă spre Spitalul de Pediatrie. Pe traseu, polițiștii locali s-au intersectat cu echipajul SMURD care fusese chemat la intervenție prin 112, iar băiețelul a fost preluat rapid de medici.
Polițiștii locali s-au interesat la spital de starea copilului și au aflat că micuțul este stabil, în afara oricărui pericol.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: