Azi va fi condus pe ultimul drum polițistul de 34 de ani care a fost răpus de coronavirus

Zi tristă pentru polițiștii din întreaga țară. Astăzi, va fi condus pe ultimul drum colegul lor Ionu Hanganu care a lucrat în cadrul SRPT Brașov. Acesta avea doar 34 de ani. Lasă în urmă o soție îndurerată și doi copii mici.
Ne mor polițiștii, ne mor…! 😞
Efectele muncii din prima linie sunt necruțătoare, colegul nostru Ionuț Hanganu din cadrul SRPT Brașov pierzând, la doar 34 de ani, lupta cu virusul nemilos care a cuprins întreaga lume.
Durerea resimțită nu poate fi exprimată în cuvinte, iar trecerea sa în neființă ne îndoliază sufletele, știind că Ionuț a lăsat în urmă o soție și doi copii în vârsta de 3 și respectiv 7 ani ale căror destine sunt profund cutremurate.
În aceste clipe, în care atât familia cât și noi, colegii lui suntem vitregiți de un soț, părinte și camarad de nădejde, ne este foarte greu să acceptăm că Ionuț a plecat să-și continue misiunea în ceruri, de unde va continua să-și vegheze familia și colegii la fel de bine și cu aceeași dragoste cum făcut-o și când se afla în preajma noastră.
Duminică, 8 noiembrie, va avea loc înmormântarea colegului nostru, cunoscuții săi putând să-i aducă un ultim omagiu, iar colegii care se vor afla în teren sunt rugați ca la ora 12:00 să păstreze un moment de reculegere.
Drum lin spre cer, Ionuț!”, au scris pe facebook, sindicaliștii de la Europol.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: