Aventuri cu taxiul: soferul a lovit cu masina un gard de beton, a bagat un om in spital si a fugit

Tupeu maxim pentru un sofer de taxi din Brasov.  La data de 10 septembrie a.c., în jurul orelor 01.05, în timp ce conducea un autovehicul în regim de taxi pe str. Dobrogeanu Gherea din mun. Brașov, pe fondul unei viteze neadaptate la carosabil, un conducător auto în vârstă de 46 ani a pierdut controlul asupra direcției de deplasare și a pătruns pe sensul opus de mers, intrând în coliziune cu o balustradă pietonală și cu gardul de beton al unui imobil.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală a unui pasager aflat în autovehicul, care a fost transportat la Spitalul Județean Brașov, însă acesta a părăsit unitatea medicală înainte de a i se acorda îngrijirile medicale.

Conducătorul autovehiculului a părăsit locul accidentului, verificările efectuate indicând faptul că, ulterior producerii evenimentului a demontat turela cu inscripția TAXI și a schimbat roata avariată cu cea de rezervă.

În cauză sunt desfășurate cercetări, sub coordonarea procurorului de caz, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de părăsire a locului accidentului fără încuviințarea organelor de poliție și modificarea urmelor accidentului.

 

foto arhiva

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: