Aventura la o firma din Ghimbav. Un angajat a baut, a furat bunuri din firma si a incercat sa le transporte cu…autoutilitara societatii

Tupeu maxim pentru un angajat al unei firme din Ghimbav,  La data de 16 septembrie 2017, în jurul orei 21.53, polițiștii au fost sesizați de către directorul unei societăți comerciale din Ghimbav cu privire la faptul că persoane necunoscute au sustras mai multe bunuri din incinta firmei, precum și o autoutilitară ce se afla staționată în parcarea acesteia.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că, în jurul orelor 18.00, un angajat al firmei respective a pătruns prin efracție în sediul societății, de unde a sustras mai multe laptop-uri, accesorii ale acestora, precum și o trusă de scule.

Pentru transportul bunurilor, acesta a sustras și o autoutilitară aparținând societății și, întrucât nu deține permis de conducere, în urma efectuării manevrelor de ieșire din parcare, a provocat avarii autovehiculului sustras, precum și unei semiremorci staționate.

Polițiștii l-au identificat pe făptuitor cu operativitate, precum și bunurile sustrase, acestea fiind predate persoanei juridice vătămate.

Conducătorul auto a fost testat din punct de vedere al prezenței alcoolului în aerul pur expirat, rezultând o alcoolemie de 0,30 mg/l alcool pur.

Față de persoana suspectă a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 ore, cercetările fiind continuate în vederea stabilirii întregii activităţi infracţionale.

 

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: