Avem procurori europeni, dar și o țară campioană la trafic de carne vie

Catalin Borcoman, fost șef al DIICOT Brașov, este unul dintre cei trei candidaţii desemnaţi de Ministerul Justiţiei pentru funcţia de procuror european, alături de Daniel Horodniceanu şi Claudiu Dumitrescu.
Parchetul European (EPPO) va fi condus de Laura Codruţa Kovesi.

Procurorii europeni vor supraveghea investigaţiile şi urmăririle penale şi vor constitui Colegiul EPPO, împreună cu procurorul-şef european.

Precizăm ca în pofida laudelor la adresa procurorilor din România, țara noastră este campioană la trafic de carne vie, fiind pe locul I în Europa. Cum am ajuns în top poate explică acești procurori care ar trebui să lupte cu crima organizată din România și din străinătate. Zi de zi sunt traficate fete, minore ajung să fie forțate să se prostitueze prin străinătate, dar în fața legii ajung “peștișorii” cei mici. La fel și cu drogurile.
Nici la capitolul tăieri ilegale de lemn nu stăm mai bine. Deși România are o mulțime de instituții ale statului unde angajații sunt bine plătiți, țara este campioană la tăieri ilegale. Oare chiar nu ține de siguranță națională?
Privatizările dubioase, fabrici luate pe nimic și niciun vinovat, cam așa stă treaba intr-o Românie unde ne lăudăm în UE în timp ce realitatea ne demonstrează zi de zi dezastrul din instituțiile de forță din România.
În România ajung în pușcării doar oamenii fără posibilități, iar șmecherii râd în nas justiției care dupa ce în primă fază primesc condamnări de ani grei,  apoi…achitări pe bandă rulantă. Asta e România!

One thought on “Avem procurori europeni, dar și o țară campioană la trafic de carne vie

  • 1 august 2020 la 7:59
    Permalink

    Pai tocmai acei “porcurori”conduc acele retele de carne vie! In cazul “dinca”,de ce “porcurorul” nu a semnat ordinul de perchezitie? Este doar o intrebare!

    Răspunde

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: