Avem politicieni tari la Brașov! Spital nou la Sibiu prin PNRR, sfaturi și promisiuni la Brașov

Gargaragii din Brașov care se dau zmei în fața presei și susțin că au un cuvânt de spus la București, sunt de fapt niște mielușei pe care nimeni de la nivel național nu îi bagă în seamă.

Construcţia noului spital de la Sibiu este inclusă în PNRR şi va avea tot sprijinul să fie finalizată, a declarat premierul Florin Cîțu.

”S-ar putea să fie spitalul nou cel mai rapid realizat. Mai mult decât mi-l asum, este inclus în PNRR. Este un proiect care, după cum ştiţi, este avansat, este, cred, cel mai avansat proiect de spital în România astăzi, deci cu siguranţă îmi asum şi acest proiect, ca toate proiectele din PNRR şi sunt sigur că le vom face pe toate până în 2026 (…) Sunt mai multe spitale în PNRR, dar acesta s-ar putea să fie spitalul nou care să fie făcut cel mai rapid, înţeleg că este cel mai avansat. Ar trebui să fie mai multe, nu doar unul, dar cred că s-ar putea să fie primul”, a declarat Florin Cîțu într-o vizită la Sibiu.

Posibil ca această ”evitare” a Brașovului de către premierul Florin Cîțu să fie și din cauza liderilor din PNL care au ales să îl susțină pe Ludovic Orban pentru șefia partidului.

One thought on “Avem politicieni tari la Brașov! Spital nou la Sibiu prin PNRR, sfaturi și promisiuni la Brașov

  • 14 iunie 2021 la 11:03
    Permalink

    Cum se poate ca Domnul A.I.Vestea sa fi facut o alegere gresita…!? Dumnealui si CJBv fac intotdeauna alegeri corecte ; drept dovada si firma Constructii Sibiu care a fost aleasa si care a intarziat realizarea aeroportului cu 2 ani prin nefinalizarea celor 9 obiective asumate prin contract ; noroc ca “alegerea” firmei BogArt a fost facuta de instantele de judecata pentru ca initial tot firma Constructii Sibiu fusese “aleasa” de CJBv pentru realizarea terminalului si astazi probabil n-am fi avut nici terminal ; si intr-un final,CJBv a trebuit sa “aleaga” tot firma BogArt pentru finalizarea a 7 obiective din cele 9 !!! Interesant ,nu ? Cat priveste spitalul,sint si alte argumente care au inclinat balanta in favoarea Sibiului…

    Răspunde

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: