Avem peste un milion de turiști anual la Brașov, dar prea puțini pentru RATBV care scoate din circulație autobuzul turistic

Dacă în alte orașe mari din țară sau străinătate autobuzele turistice sunt o mană cerească pentru administrația locală, la Brașov este invers. După ce un autocar turistic a zăcut în curtea Consiliului Județean Brașov până a ruginit, acum a venit rândul municipalității să spună pas autobuzului turistic care asigura legătura între Livada Poștei și obiectivele turistice sau culturale din municipiu.

”RATBV S.A. aduce la cunoștința clienților săi faptul că suspendă din data de 17.07.2019 circulația autobuzului de pe linia 61. Acest traseu asigura legătura între capătul de linie Livada Poștei și diferite obiective turistice sau culturale situate în zona centrului vechi al orașului.

Măsura este determinată de considerente ce țin de gradul de încărcare foarte redus al acestei linii. Autobuzul alocat acestui traseu efectua zece curse zilnic, însă numărul de validări înregistrat în aceste ultime trei luni a fost redus”, se arată într-un comunicat de presă al RATBV.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: