Avarie la conducta de alimentare cu apă pe Dobrogeanu Gherea. Circulația rutieră a fost întreruptă pe un sens

Conducta de alimentare cu apă de pe strada Dobrogeanu Gherea a suferit o avarie în urma căreia alimentarea cu apă a fost oprită temporar pe o porțiune din str. Dobrogeanu Gherea și pe str. Cincinat Pavelescu. Echipele Companiei Apa Brașov sunt la fața locului. Pentru remedierea defecțiunii a fost necesară spargerea asfaltului, iar circulația rutieră este întreruptă în zonă pe o bandă de mers.

Ora 19.30

Alimentarea cu apă pe străzile Dobrogeanu Gherea şi Cincinat Pavelescu din municipiul Braşov va fi reluată in jurul orei 20.00 în parametri normali. Echipele Companiei Apa Braşov au lucrat contracronometru şi au reuşit în cel mai scurt timp remedierea defecţiunii produse. Acum au loc manevrele de incarcare a conductelor cu apa. Pentru rezolvarea problemei apărute în această după-amiază a fost nevoie de spargerea asfaltului, dar locul intervenţiei a fost amenajat cu piatra sparta, urmand ca maine sa fie si asfaltat.

Ne cerem scuze pentru disconfortul creat, vă asigurăm de promptitudinea serviciilor noastre şi vă mulţumim pentru înţelegere!

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: