Avaria conductei de apă din cartierul Noua-Dârste a fost remediată

Locuitorii unei zone din cartierul Noua au rămas în această dimineață fără presiune la apă din cauza unei avarii produse de un constructor.

Unul dintre muncitorii care lucrează la construcția unor blocuri din cartierul Noua a avariat vineri, o conductă de apă, la intersecția străzii Ioan Meșotă cu strada Lacurilor.

Compania Apa a făcut public un anunț, vineri seara, prin care informează locuitorii blocurilor afectate că situația se va remedia astăzi:

„Cu puțin timp în urmă, la intersecția străzii Ioan Meșotă cu strada Lacurilor, constructorul blocurilor din zonă a avariat conducta de alimentare cu apă. Blocurile aflate pe strada Lacurilor nr.248, 250 și 252 vor avea presiune scăzută la robinete. Din cauza cantității mari de apă deversată, lucrările de reparație a conductei avariate vor începe mâine dimineață.” – a anunțat Compania APA Brașov

Compania APA Brașov s-a ținut de cuvânt, iar astăzi echipele de intervenție s-au ocupat de repararea conductei.

„Lucrările sunt în faza încărcării rețelei cu apă potabilă. Estimăm că această etapă va dura până la ora 15.00. Vă mulțumim pentru înțelegere!” – a transmis Compania APA Brașov prin intermediul unei postări pe pagina de facebook

 

 

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: