Avansează lucrările la complexul sportiv de înot și agrement din municipiul Făgăraș (FOTO)

Avansează lucrările pe șantierul unde se construiește viitorul complex sportiv de înot și agrement din municipiul Făgăraș. Au fost turnate fundațiile izolate în proporție de 65% și s-au realizat pereții subsolului tehnic.
„Complexul va avea un bazin de înot semiolimpic cu 8 culoare, acoperit, cu o lungime de 25 m și o lățime de 21 m, unde copiii se vor putea pregăti pentru competițiile sportive. În afara orelor de antrenament, acesta va putea fi folosit de oricine vrea să facă mișcare în apă.
Vor mai fi amenajate un bazin mic, tot acoperit, cu dimensiunea de 15 x 7 m – destinat doar copiilor, un bazin de hidromasaj cu dimensiuni de 7 x 3 m, saună uscată, saună umedă și saună sărată.
Vor exista toate anexele tehnice necesare utilizatorilor, precum vestiare, grupuri sanitare, lift, cabinet medical, sală de recuperare, tribune, spații tehnice, cameră centrală etc.
Proiectul este realizat de Compania Națională de Investiții (CNI), fondurile alocate de Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei fiind în valoare de 18,3 milioane de lei (fără TVA).”, s-a menționat pe pagina de facebook a Primăriei Făgăraș

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: