Autoturism neînmatriculat furat din fața casei in Codlea

Polițiști din cadrul Poliției Municipiului Codlea efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de “furt calificat”, “conducerea unui vehicul fără permis de conducere” și  “punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat”.

În fapt, la data de 29 februarie 2020, Poliția Municipiului Codlea a fost sesizată de către un bărbat, în vârstă de 47 ani din mun. Codlea, cu privire la faptul că, la data de 28 februarie a.c., i-ar fi fost sustras autovehiculul din fața imobilului unde locuiește.

         În urma unui complex de activități investigativ-operative, polițiștii au identificat autorul ca fiind un tânăr, în vârstă de 25 ani din mun. Codlea, jud. Brașov.

         Cu ocazia cercetărilor efectuate, cadrele de poliție au stabilit faptul că bărbatul nu deține permis de conducere, iar autovehiculul sustras nu este înmatriculat, neavând dreptul de a fi condus pe drumurile publice.

         În baza probatoriului administrat, tânărul a fost reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov.

         Cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: