Autostrada Comarnic-Brașov nu se mai face prin parteneriat public-privat

Guvernul României va modifica, prin ordonanță, reglementările în vigoare privind investițiile în regim de parteneriat public-privat și va anula procedurile de contractare a investițiilor de acest tip.

Seful cancelariei premierului, Ionel Danca, a propus ieri in sedinta de guvern anularea procedurilor de contractare a investitiilor in parteneriat public-privat, initiate de Comisia de Prognoza pentru autostrada Comarnic -Brasov, dar și pentru A8 Târgu Neamț-Iași.

”Domnule prim-ministru, vă rog să aprobaţi introducerea pe ordinea suplimentară de zi a unui proiect de ordonanţă pentru modificarea ordonanţei privind Parteneriatul public-privat. În esenţă, vorbim despre alte inginerii marca Vâlcov descoperite la diverse instituţii. De această dată, din nou, ne întoarcem la Comisia de Prognoză şi vă propunem să anulăm procedurile de contractare a investiţiilor în parteneriat public privat iniţiate de Comisia Naţională de Strategie şi Prognoză. Ne referim în principal la două proiecte majore de infrastructură esenţiale, respectiv autostrada Comarnic-Braşov şi Târgu Neamţ-Iaşi”, a spus Ionel Danca, șeful cancelariei premierului.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: