AUR, noua forță care intră în Parlament

O nouă forță se pregătește pentru accederea în Parlament, iar obiectivul acesteia este să facă dreptate pentru România. Profesorul Florian Colceag, „antrenorul de genii”, activistul pentru  apărarea drepturilor românilor din Covasna, Harghita și Mureș Dan Tanasă, naistul Nicolae Voiculeț, dar și inventatori, istorici, teologi, cadre universitare, antreprenori, generali ai Armatei Române candidează pe listele Alianței pentru Unirea Românilor (AUR) la alegerile din 6 decembrie.

În județul Brașov au fost depuse liste formate preponderent din tineri. În acest județ, la Senat, lista este deschisă de Adina Camelia Gal, de profesie jurist, cu o experiență de 16 ani în antreprenoriat si de 5 ani în mediul asociativ, derulând zeci de campanii umanitare de ajutorare a sute de copii si adulti vulnerabili social. Pe prima poziție pentru Camera Deputaților, din partea Partidului Neamul Românesc, pe listele AUR se află Francisc Tobă, col. dr. ing. (rez.), conferențiar universitar, fost consilier diplomatic la OSCE.

Susținere activă în campania AUR pentru parlamentare și-a anunțat și actorul și fostul europarlamentar independent Mircea Diaconu. „Nu candidez, pentru că aş vrea să mă ocup de subiecte şi nu de funcţii. Pentru mine, cele mai importante sunt subiectele. (…) Eu am 70 de ani şi de aceea nu candidez, dar la 70 de ani, daţi-mi voie să încerc măcar să predau ştafeta altora şi stau lângă ei şi garantez pentru ei că vor fi serioşi”, a declarat acesta miercuri.

Deși este partid extraparlamentar, AUR are liste complete de candidați la funcțiile de deputați și senatori în toate județele țării și pentru circumscripția Diaspora.

La nivel național, listele sunt deschise de cei doi copreședinți ai partidului, unionistul George Simion și conservatorul Claudiu Târziu.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: