Auchan deschide 400 de magazine în stațiile OMV Petrom

OMV Petrom şi Auchan au semnat un parteneriat privind deschiderea a 400 de magazine de proximitate în staţiile de distribuţie de carburanţi ale companiei petroliere.

În funcţie de suprafaţa staţiei, conform economica.net, pe rafturi se vor găsi până la 2.500 de produse dintr-o gamă variată: de la produse alimentare, inclusiv produse proaspete, fructe şi legume, până la produse non-alimentare, precum cosmetice, detergenţi, produse pentru bebeluşi şi accesorii auto, la preţuri MyAuchan net avantajoase pentru comerţul de acest tip derulat în benzinării.

“OMV Petrom, cea mai mare companie de energie din Europa de Sud-Est şi Auchan Retail România, subsidiara din România a Auchan Retail, unul din cele mai mari grupuri mondiale de comerţ alimentar, anunţă acordul de extindere a parteneriatului pentru deschiderea de magazine de proximitate MyAuchan în staţiile de distribuţie Petrom. Parteneriatul aduce împreună două branduri recunoscute în România pentru raportul avantajos calitate-preţ”, au anunţat companiile.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: