Au început înscrierile la instituțiile de învățământ ale Ministerului Afacerilor Interne

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Brașov, cu sediul în municipiul Brașov, strada Nicolae Titulescu nr. 28, județul Brașov continuă activitatea de recrutare candidaţi, bărbaţi și femei, pentru a participa la concursul de admitere în instituţiile de învăţământ ale Ministerului Afacerilor Interne,  sesiunea septembrie – octombrie 2021, astfel:

Instituțiile de învățământ ale Ministerului Afacerilor Interne:

1.Școala de Agenți de Poliție ,,Vasile Lascăr’’ Câmpina – 1.292 locuri;

2.Școala de Agenți de Poliție ”Septimiu Mureșan’’ Cluj-Napoca, – 300 locuri;

3.Şcoala de Pregătire a Agenţilor Poliţiei de Frontieră „Avram Iancu” Oradea – 225 locuri.

 

Cererile-tip de înscriere la concursul de admitere vor fi adresate domnului inspector șef și vor fi completate de către candidat în mod lizibil, semnate și transmise exclusiv în format electronic la adresa de e-mail: resurse.umane@bv.politiaromana.ro, în perioada 02-14.09.2021, inclusiv în zilele de sâmbătă și duminică.

 La primirea cererii-tip de înscriere, persoana cu sarcini de recrutare atribuie candidaților codul unic de identificare, o scanează și o comunică, la adresa de e-mail indicată, candidaților.

Cererea va fi însoţită de cartea de identitate (copie)

 

Data și ora limită de înscriere: 14.09.2021, ora 16:00

 

Celelalte documente constitutive ale dosarului de recrutare se vor depune, în volum complet, de luni până vineri, în intervalul orar 1200-1500, până la data de 22.09.2021.

 

Candidaţii se pot înscrie la o singură şcoală postliceală

Documentele necesare pentru înscriere se găsesc pe site-ul instituției http://bv.politiaromana.ro (anunț unități de învățământ postliceal).

 

ATENTIE!!!  Se impune verificarea permanentă şi atentă a paginii de Internet a I.P.J. Brașov, http://bv.politiaromana.ro Secţiunea Cariera – Admitere, întrucât comunicarea informațiilor ulterioare referitoare la admitere se va realiza prin această modalitate.

 

Relaţii suplimentare se pot obţine, zilnic la Serviciul Resurse Umane al I.P.J. Brașov, la telefon 0268/407500 interior 20361 și 20362, sau la adresa de internet http://www.bv.politiaromana.ro

 

Toate informațiile privind planificarea la TESTAREA PSIHOLOGICĂ și alte activițăți legate de recrutare vor fi postate pe adresa  http://www.bv.politiaromana.ro.

 

Mult succes tuturor candidaților!

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: