Au gestionat ”bine” autoritățile locale pandemia la Brașov. Se închid restaurantele, cafenelele și cinematografele

Din nou se închid restaurantele, cafenelele și cinematografele, dar nu și mall-urile. Potrivit reprezentanților guvernului în teritoriu, COVID-19 circulă doar în restaurante, nu și în centrele comerciale, unde este puhoi de lume.

Nici nu a trecut o lună de la redeschiderea restaurantelor, cafenelelor și cinematografelor că autoritățile locale au luat măsura de a le închide din nou. Ce mai înțeleg proprietarii acestor localuri din DECIZIILE liderilor locali, când pe ei în închid, dar, în schimb, mall-urile sunt pline ochi de oameni, iar pârtiile de schi la fel. De ce tot sunt protejați proprietarii de mall-uri, poate explică prefectul și autoritățile locale… Unii intră în faliment, iar angajații rămân fără locuri de muncă, iar alții fac profit. Culmea, cei care fac profit nu sunt românii, micii contribuabili care își plătesc la timp taxele și impozite, care sunt călcați frecvent de instituțiile de control, ci sunt străini în mare parte, adică cei care scot banii din țară.

Oare cât vor mai îndura brașovenii și românii această bătaie de joc, această discriminare făcută de autoritățile locale, de Guvernul României?

Poate că este timpul ca oamenii să iasă în stradă să protesteze, și de ce nu, să intre într-o grevă fiscală, refuzând să mai plătească taxe și impozite…Nu funcționezi, nu ai de unde plăti dări la stat!

 

editorial scris de Cristi FLOREA

redactor șef

 

One thought on “Au gestionat ”bine” autoritățile locale pandemia la Brașov. Se închid restaurantele, cafenelele și cinematografele

  • 19 februarie 2021 la 12:36
    Permalink

    Nu stiu ce e asa de greu de inteles…”autoritatile locale” sint formate din politruci si bugetari imbuibati ,frecatori de hartii,carora li se pare firesc sa incaseze chiar si acum salarii si sporuri grase ,salarii care pleaca de la 5000 Lei/luna si la unii pot ajunge si la 10.000-15000 Lei/luna cu sporuri de fonduri europene ! Acesti indivizi giftuiti,in general supraponderali,sedentari si plini de boli in diverse faze ,in special diabet,hipertensiune si boli de inima ,nu prea frecventeaza restaurantele , fotoliile confortabile sint deja obisnuite cu “sezuturile” lor mari si grase si acestia nu fac altceva decat sa numere zilele pana la urmatorul salariu gras,prefera sa mearga la mall si se gandesc pe ce sa mai cheltuie banii mai ales acum cand nu se pot frasui prin strainataturi,prin diverse si dese city break-uri si apoi sa puna pozele pe Facebook ; nu exista nici un fel de “gestionare” a pandemiei ci doar prostie,incompetenta,impertinenta,aroganta si dispret fata de cetateni !!!

    Răspunde

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: